Video/beeld bellen, is dat wel iets voor mij?

Heeft u enige terughoudendheid t.a.v. Video/beeld-bellen?

Dat is heel begrijpelijk. Zeker als het voor de eerste keer is.
Gelukkig zijn er al vele mensen voorgegaan en volgen hier enkele reacties:

Mijn ervaring met videobellen voor de psychologie afspraak is erg goed. Het was een prettige manier om zo de afspraak te kunnen voortzetten en ik vond het net zo behulpzaam als bij een afspraak in de praktijk. Ondanks wat technische mankementen van mijn kant, geen beeld, ging alles verder goed en kon ik Drs. Ling goed zien en verstaan. Alle informatie is duidelijk overgekomen en ik zou het prima vinden om vaker gebruik te maken van videobellen.
XB

Wat ben ik blij dat we via beeldbellen contact kunnen hebben. Zo kan de behandeling door gaan. Het bevalt goed en het werkt net zo goed als persoonlijk contact.
SZ

Met de huidige situatie rondom het corona-virus en de afgekondigde maatregelen is het niet meer mogelijk om onze afspraken in de praktijk van Drs. Ling te houden. Deze worden nu met weseedo videobellen gehouden. Het werkt voor mij prima en heeft naar mijn mening zelfs voordelen. Zo zit ik nu in een voor mij  vertrouwde omgeving en ik merk dat ik nu de aandachtspunten op papier zet en deze zo beter kan uitwerken en toepassen.
Mvl

Een consult via WeSeeDo is bijna gelijk aan een face tot face consult. Een nadeel is dat mijn laptop te oud is en daardoor hapert het beeld en geluid, gelukkig heeft mijn (simpele) smartphone er geen moeite mee. Tijdens een consult mbv videobellen zit je in de comfort van je eigen omgeving, waardoor het misschien wel vertrouwder is. Ik vind het erg prettig dat er een (veilig) alternatief is gevonden, zodat de therapie verder kan gaan.
LH

Tot slot: Voorafgaande aan uw eerste consult proberen we dit heel rustig samen met u uit. Controleer s.v.p. wel of uw camera en microfoon het doen!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.